Alles in 1 pakket van UPC, Ziggo, KPN, Online, Telfort en Tele 2

De goedkoopste "Alles in 1 pakketten"

Online alles in 1 pakket

Alles in 1 pakketten van Online, goedkoper kan het bijna niet

Alles in 1 pakket / Online alles in 1 pakket

Online alles in 1 pakketten

Online alles in 1 pakketEen alles in 1 pakket bestellen bij Online, is TV, internet en telefonie afnemen bij de nieuwkomer op deze markt, maar Online staat ook voor de goedkoopste aanbieder in deze markt.
Voor slechts €35,- per maand heeft u al een alles in 1 pakket met 30Mbit internet, 50 digitale TV zenders en kunt u bellen voor 3 cent per minuut.

Hier kunt u direct voordelig internet via allesin1vergelijken.org bestellen.

Online zegt u huidige contract op en zorgt dat u geen dag zonder TV, internet en telefoon komt te zitten.

De eerste 6 maanden betaalt u ook nog eens 15 euro minder.

 Pakket 1Pakket 2
Internet:Download: 10 Mbit/s
Upload : 1 Mbit/s
Gratis Wi-Fi modem!
Download: 30 Mbit/s
Upload : 3 Mbit/s
Gratis Wi-Fi modem!
Bellen:Goedkoop bellen naar vaste
en mobiele nummers
onbeperkt bellen naar vaste
nummer en mobiele nummers van t-mobile
TV:Digitaal: 49 Zenders
Gratis digitale ontvanger
Digitaal: 49 Zenders
Ontvanger met harddiskrecorder slechts €99,-
Prijs:Eerste 6 maanden €20,95
Daarna: €32,95 per maand
Eerste 6 maanden €33,45
Daarna: €48,45 per maand
Online Alles in 1 pakket bestellenOnline Alles in 1 pakket bestellen

Online alles in 1 pakket

Bij een Online alles in 1 pakket is het erg makkelijk om zelf een pakket samen te stellen welke helemaal aan uw wensen voldoet, de toch al goedkope alles in 1 pakketten van Online zijn zo dus wel erg flexibel te noemen.

Als u het standaard alles in 1 pakket van Online besteld dan krijgt u hierbij 41 digitale televisie zenders en een harddiskrecorder met een korting van 100 euro. Programma’s pauzeren en opnemen regelt u eenvoudig met deze digitale harddiskrecorder u kunt maar liefst 160 uur opnemen!

Als u gaat voor het HD alles in 1 pakket dan heeft u de keuze uit 400 zenders, waarvan er 25 in HD kwaliteit te ontvangen zijn, zo hoeft u zich geen avond meer te vervelen.

Bellen via het alles in 1 pakket van Online begint met het starttarief van 9,5 cent voor het bellen naar vaste telefoonnummers en u betaald 3,5 cent voor alle overige minuten die daarop volgen. Ook is het mogelijk om voor €5,- extra onbeperkt te kunnen bellen naar alle mobiele nummers in Nederland, deze optie is ook te bestellen voor onbeperkt bellen naar vaste nummers. Internetten gaat met een snelheid van 20 MB per seconde en een downloadsnelheid van 1 MB per seconde. Verder kunt u gratis gebruik maken van de opslagruimte tot 1 GB.

Als u wilt overstappen naar een andere alles in 1 aanbieder dan is Online een prima keuze, voor een voordelige prijs kunt u dus volop genieten van de mogelijkheden die een alles in 1 pakket met zich mee brengt.

Back to Top