Alles in 1 pakket van UPC, Ziggo, KPN, Online, Telfort en Tele 2

De goedkoopste "Alles in 1 pakketten"

Telfort alles in 1 pakket

Alles in 1 pakketten van Telfort

Alles in 1 pakket / Telfort alles in 1 pakket

Telfort alles in 1 pakketten

Telfort alles in 1 pakketBij een alles in 1 pakket van Telfort krijgt u 60 tv-zenders en 90 radiozenders, u kunt live TV pauzeren, TV kijken op uw tablet, laptop en smartphone en kunt u ook nog eens kijken naar 12 Nederlandse HD-zenders, genoeg redenen dus om een alles in 1 pakket van Telfort te bestellen.
Verder kunt u nog vele extra zenderpakketten bestellen zoals Film1, HBO en FOX.

 Alles-In-1 BasispakketAlles-In-1 Glasvezelpakket
Internet:Download: 30 Mbit/s
Upload : 3 Mbit/s
Download: 50 Mbit/s
Upload : 50 Mbit/s
Bellen:€ 9ct starttarief
€ 9ct per minuut!
€ 9ct starttarief
€ 9ct per minuut!
TV:Ruim 60 TV-zenders en 90 radiozendersRuim 60 TV-zenders en 90 radiozenders
Prijs:€36,- per maand€50,- per maand
Telfort Alles in 1 pakket bestellenTelfort Alles in 1 pakket bestellen

Telfort alles in 1 pakket

Bij een Telfort alles in 1 pakket kunt u standaard live uw televisieprogramma pauzeren en weer starten wanneer het u het beste uitkomt, om interactieve TV te kijken ontvangt u gratis de interactieve TV ontvanger. Met een videotheek van ruim 3.000 films, series, documentaires en cabaretshows zult u zich niet snel vervelen bij Telfort, u kunt een programma uit de videotheek bestellen vanaf €0,99 eurocent.

Als u veel belt naar vaste en mobiele nummers dan kunt u voor € 15,- extra per maand onbeperkt bellen in Nederland, zonder starttarief! Telfort heeft geregeld aantrekkelijke aanbiedingen als u overstapt krijgt u bijvoorbeeld de eerste 2 maanden gratis onbeperkt bellen in Nederland.

Bij Telfort heeft u de keuze uit een basispakket, of een alles in 1 glasvezelpakket. Het verschil zit hem in de internetsnelheid bij het basispakket kunt u met een snelheid 30 Mbit/s downloaden en met 3 Mbit/s uploaden. Als u sneller wilt internetten dan kiest u voor het glasvezelpakket van Telfort hiermee kunt u 50Mbit/s downloaden én uploaden.

Het aansluiten van het alles in pakket is vrij eenvoudig zelf uit te voeren, mocht u toch hulp nodig hebben dan kunt u Telfort dit voor u laten doen u kunt op de website van Telfort het tarief hier voor terug vinden.

Back to Top