Alles in 1 pakket van UPC, Ziggo, KPN, Online, Telfort en Tele 2

De goedkoopste "Alles in 1 pakketten"

Tele2 alles in 1 pakket

Alles in 1 pakketten van Tele2, de goedkoopste van Nederland

Alles in 1 pakket / Tele2 alles in 1 pakket

Tele2 alles in 1 pakket

Tele2 alles in 1 pakketTele2 heeft de goedkoopste alles in 1 pakketten van Nederland, zo blijkt uit een onafhankelijk onderzoek. Overstappen naar Tele2 is kosteloos als u besluit over te stappen naar Tele2 zullen zij alles voor u regelen.

De digitale decoder t.w.v. €199, ontvangt u gratis als u een alles in 1 pakket besteld bij Tele2. Ook bij Tele2 kunt u gratis bellen met andere Tele2 klanten, bellen met niet Tele2 klanten kost u 9 cent per minuut.

 Instap
Internet:Download: 40 tot 100Mb/s
Bellen:9 cent per minuut
TV:70 TV- en radiozenders
Minimaal 11 HD zenders
Gratis gebruik Interactieve Decoder (t.w.v. € 199,-)
Prijs:€42,50,- per maand
Tele2 Alles in 1 pakket bestellen

Tele2 alles in 1 pakket

Bij Tele2 een alles in 1 pakket bestellen is nu erg aantrekkelijk, Tele2 is namelijk vrij goedkoop en levert toch de kwaliteit welke u hoopt te krijgen bij uw alles in 1 pakket. Bij een Tele2 alles in 1 pakket kunt u haarscherp televisie kijken, goedkoop bellen en supersnel internetten. Als u een standaard alles in 1 pakket besteld bij Tele2 is dit pakket naderhand nog makkelijk uit te breiden. Standaard krijgt u bij Tele2 70 TV- en radiozenders inclusief een interactieve TV gids. Verder heeft u de beschikking over de Tele2 videotheek met vele nieuwe films en series, deze videotheek wordt iedere week ge-update zodat u altijd van de nieuwste films en series kunt genieten. Het gebruik van de Digitale Decoder is helemaal gratis.

Voor enkele euro’s kunt u uw alles in 1 pakket uitbreiden met de optie om programma’s te pauzeren en op te nemen in HD-kwaliteit. Het netwerk van Tele2 biedt internet aan tot 20 MB per seconde. Uiteraard werkt Tele2 zonder datalimiet dus u kunt dag en nacht online blijven zonder daar extra voor te betalen. Bellen met andere Tele2 klanten is helemaal gratis en als u wilt overstappen naar een Tele2 alles in 1 pakket dan kunt u uw huidige telefoonnummer behouden. Ook kunt u een extra bel-bundel bestellen waarmee u altijd en met iedereen in Nederland met een vaste lijn gratis kunt bellen.

Back to Top