Alles in 1 pakket van UPC, Ziggo, KPN, Online, Telfort en Tele 2

De goedkoopste "Alles in 1 pakketten"

UPC alles in 1 pakket

Alles in 1 pakket van UPC met de Horizonbox

Alles in 1 pakket / UPC alles in 1 pakket

UPC alles in 1 pakket

UPC alles in 1 pakketEen alles in 1 pakket bestellen bij UPC levert u vele voordelen op, UPC heeft de Horizonbox deze mediabox is zeer gebruiksvriendelijk en bovendien erg uitgebreid.
Een overstap naar UPC betekent dat u helemaal bent voorbereid op de toekomst met uw TV, internet en telefoon aansluiting. Met een 50 Mb/s internet aansluiting kunt u zonder problemen uw favoriete films streamen en You-tube films bekijken. Bij UPC ontvangt u een draadloze modem zodat u overal in huis kunt genieten van Wi-Fi.

Verder kunt u met de speciale Horizon App eenvoudig TV kijken op uw tablet, computer of smartphone, ook is het mogelijk om op afstand de Horizonbox opdracht te geven om programma’s op te nemen dit is ideaal als u op vakantie bent en uw favoriete programma niet wilt missen.

 Pakket 1Pakket 2Pakket 3Pakket 4
Internet:Download: 30 Mbit/s
Upload : 3 Mbit/s
Gratis Wi-Fi modem!
Download: 60 Mbit/s
Upload : 6 Mbit/s
Gratis Wi-Fi modem!
Download: 60 Mbit/s
Upload : 6 Mbit/s
Gratis Wi-Fi modem!
Download: 60 Mbit/s
Upload : 6 Mbit/s
Gratis Wi-Fi modem!
Bellen:Voordelig bellenVoordelig bellenVoordelig bellenVoordelig bellen
TV:Digitaal: 50+ Zenders
HD : 10 Zenders
Digitaal: 50+ Zenders
HD : 10 Zenders
Digitaal: 50+ Zenders
HD : 10 Zenders
Horizon TV
Digitaal: 110+ Zenders
HD : 10 Zenders
Horizon TV
Prijs:€47,50 per maand€49,95 per maand€54,95 per maand€62,45 per maand
UPC Alles in 1 pakket bestellenUPC Alles in 1 pakket bestellenUPC Alles in 1 pakket bestellenUPC Alles in 1 pakket bestellen

UPC alles in 1 pakket

UPC is een betrouwbare provider en levert al velen jaren snel internet, haarscherpe TV en heeft goedkope beltarieven. Bij het standaardpakket van UPC krijgt u al 25 MB internet per seconde en u belt met UPC vanaf 4 cent per minuut. Als u besluit om een alles in 1 pakket bij UPC af te sluiten dan krijgt u vaak een paar maanden gratis Film1 en Sport1 cadeau. Bij een UPC alles in 1 pakket kunt u later altijd nog makkelijk opties bij bestellen dat is erg makkelijk als u bedenkt dat u toch liever wat sneller internet zou willen hebben, onbeperkt zou willen bellen, of uw programma’s wilt opnemen in HD-kwaliteit, één telefoontje is dan genoeg om uw alles in 1 pakket te upgraden. Verder is het on demand aanbod van UPC erg uitgebreid zodat u zich nooit zult vervelen als er eens niets op TV is wat u interesseert.

UPC heeft de UPC’s 100% installatiegarantie en de overstapservice, dit maakt het erg eenvoudig om van uw huidige provider over te stappen naar een alles in 1 pakket van UPC. U kunt als u overstapt naar UPC uw huidige telefoonnummer behouden, dit is wel zo prettig. U ziet genoeg redenen om een UPC alles in 1 pakket af te sluiten.

Back to Top