3 voordelen van het afsluiten van een alles in een pakket online

Alles in 1 pakketten zijn enorm populair geworden onder Nederlanders, zo zijn ruim 30% van alle Nederlanders al overgestapt van losse internet, televisie en telefonie abonnementen naar een alles in 1 pakket. De reden dat deze ontwikkeling voorkomt is volledig te verklaren, zo zijn er verschillende voordelen die we in dit bericht zullen benoemen:

1) Vergelijken is besparen

Het vergelijken van internet en alles in 1 pakketten is online zeer eenvoudig, zo zijn er veel alles in 1 vergelijkers beschikbaar die in één oogopslag de beste prijzen tonen! Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om altijd de beste keuze te maken op het gebied van internet. Je kunt namelijk in de vergelijker snel en overzichtelijk bekijken welke provider in welke regio de beste dekking en dus kwaliteit bied en de daarbij behorende prijs. Er is dus continu een prijs- / kwaliteitsberekening aanwezig in de vergelijker wat het voor u als consument heel eenvoudig maakt om te kiezen voor het beste alles in 1 pakket! Door deze stappen van te voren te doorlopen zal u ook minder snel ontevreden zijn over de service omdat u precies weet wat u kunt verwachten tijdens het afsluiten ervan.

2) Alles in 1 goedkoper

Algemeen bekend onder de consumenten is inmiddels het feit dat alles in 1 pakketten in zijn totaliteit vele malen goedkoper zijn dan wanneer er los abonnementen afgesloten worden. Zo kost een alles in 1 pakket gemiddeld zo’n 40 euro per maand waar je voor losse abonnementen al snel 60 euro per maand kwijt bent (in totaal). Er is dus zeker een financieel voordeel aanwezig bij het overstappen naar een alles in 1 abonnement.

3) Eenvoudige ondersteuning bij problemen

Het feit dat u van 3 losse abonnementen (in sommige gevallen 3 verschillende providers) naar 1 abonnement gaat en dus naar één provider, neemt ook gebruiksvriendelijke voordelen met zich mee. Zo hoeft u tijdens opnemen van contact met de betreffende provider maar met één partij te schakelen i.p.v. meerdere.