Alles-in-een-pakket

Onderstaand artikel gaat over het alles-in-een-pakket. Door de jaren heen is het alles-in-een-pakket een trend gaan worden. Telecomproviders streven naar totaal klanten en niet klanten met losse diensten verspreid over verschillende providers.

Wat is alles-in-een-pakket?

Het alles-in-een-pakket is een bundel van televisie, internet en telefoon. Soms is het zelfs mogelijk een mobiel telefoonabonnement af te sluiten. Door te kiezen voor een alles-in-een-pakket kan de provider meer korting en service verlenen. De abonnementen lopen voor minimaal een jaar. Na een jaar, met een maand opzegtermijn, kan er gekozen worden voor een nieuwe aanbieder. Vaak worden klanten bij de concurrent weggehaald door erg aantrekkelijke aanbiedingen. Bijvoorbeeld half jaar 50% korting of een HD recorder gratis bij het aanschaffen van een alles-in-een-pakket. De jongere generatie zijn niet meer zo loyaal naar de provider als de oudere generatie.

Wie bieden alles-in-een-pakket aan?

Er zijn veel spelers op de markt van telecom die alles-in-pakket aanbieden. Bijvoorbeeld KPN, Ziggo, Vodafone, T-Mobile en nog bugdetaanbieders van deze grote aanbieders.
Om het overzicht te houden zijn er vergelijkingssites in het leven geroepen:
– Voor alles-in-pakketten
– Mobiele telefoonabonnementen
Sim only abonnementen
– Etc
Door te gaan vergelijken is er zekerheid dat de klant de beste deal te pakken heeft.

Top 3 van beste aanbieders

De top drie is samengesteld op basis van het pakket en hiervan de inhoud.
– Telefonie
– Televisie
– Internet
– Prijs
Echter is er niet rekening gehouden met actietarieven. Deze kunnen gevonden worden op de website van de provider.
Op nummer drie staat Ziggo. Bij Ziggo krijg je 120 Mbit/s per seconde, gratis modem en 60 zenders waarvan 27 in HD.
Op nummer twee staat Vodafone met 80 Mbit/s met ook 60 zenders, gratis modem en 28 HD zenders.
Op nummer één staat Online.nl. Echter heeft Online.nl een lagere internetsnelheid. Maar op basis van prijs is dit absoluut een compleet pakket en voor de compleetheid van het pakket is het erg voordelig.