Alles in 1 abonnement

alles in 1 abonnement

Hoe ga je te werk

Bij je selectie uit de vele mogelijkheden die de vele verschillende providers je bieden bij een alles in 1 abonnement kun je allerlei criteria opstellen waaraan voldaan moet worden. Dit noem je een alles in 1 pakket vergelijken. Je kunt bijvoorbeeld sorteren op internetsnelheid (download- en uploadsnelheid), het aantal beschikbare tv-zenders en of deze ook in HD kwaliteit worden aangeboden of je kunt sorteren op belkosten.

Maar first things first

Voordat je aan je selectie begint zul je eerst moeten kijken wie er op jouw gebruikersadres alles-in-één abonnementen kan aanbieden; niet elke provider kan op elke plek in Nederland hetzelfde bieden. Via een postcodecheck krijg je dan een overzicht van mogelijke aanbieders. De vervolgstap laat zich raden: kies de juiste uit het beschikbare rijtje. Dat doe je aan de hand van de voor jou belangrijke criteria waaraan de provider moet voldoen. Hecht jij weinig belang aan internetsnelheid, maar bel je heel veel met je vaste lijn dan zoek je vooral naar een alles in 1 abonnement met lage starttarief- en belkosten. Of gebruik jij internet bijvoorbeeld ook thuis zakelijk, waar wellicht een hoge snelheid online juist heel belangrijk is? Dan hangt je voorkeur vooral af van die aanbieders die hoge internetsnelheid leveren. Of misschien heb jij wel een combinatie van criteria waaraan de provider moet doen.

Uiteindelijk de portemonnee

Op basis van welke stappen jij ook je uiteindelijke providers op een rijtje hebt staan, er zal voor de diensten van een alles in 1 abonnement betaald moeten worden. Dus je finale keuze wordt vaak bepaald door de prijs. Let dan ook goed op allerlei voordeeltjes die de providers je bieden. Naast prijsverschillen die er wel degelijk tussen de verschillende aanbieders zitten kun je met promotiekortingen ook een leuk bedrag besparen. Let naast het kortingsbedrag (vaak per maand) ook goed op voor hoe lang die korting gaat gelden. Prima vergelijken kun je bijvoorbeeld op deze website